Inschrijving en woningtoewijzing

Per 1 mei 2015 zijn wij met ons woonruimteverdeelsysteem bij Woonkeus Stedendriehoek aangesloten. Dat is het centrale punt voor de woonruimteverdeling in de Stedendriehoek. Alle woningzoekenden staan hier in een centraal register ingeschreven en kunnen daardoor op bijna alle vrijkomende huurwoningen in de Stedendriehoek reageren. Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningcorporaties in de gemeenten Apeldoorn, Deventer, Voorst, Zutphen en Brummen.

Inschrijving woningzoekende
Per 1 mei 2015 wijst Woonstichting De Marken haar vrijkomende huurwoningen toe via Woonkeus Stedendriehoek . Het actuele aanbod van onze huurwoningen vindt u op de website van Woonkeus Stedendriehoek. Dit is een samenwerkingsverband van de woningcorporaties in Deventer, Apeldoorn, Voorst en Zutphen.

Ons bezit
Per woningtype hebben we een beknopt overzicht gemaakt van onze woningen in de verschillende dorpen zodat u zich een beeld kunt vormen van ons woningbezit. U kunt ook deze beschrijvingen downloaden en printen.

Inschrijven
Wilt u zich bij ons inschrijven als woningzoekende? Via https://www.woonkeus-stedendriehoek.nl/ kunt u zich inschrijven voor een huurwoning van De Marken of een van de andere corporaties.

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.