Inschrijving en woningtoewijzing

De Marken is aangesloten bij het regionale woonruimteverdeelsysteem Woonkeus Stedendriehoek. Dat is het centrale punt voor de woonruimteverdeling in de Stedendriehoek. Alle woningzoekenden staan hier in een centraal register ingeschreven en kunnen daardoor op bijna alle vrijkomende huurwoningen in de Stedendriehoek reageren. Woonkeus Stedendriehoek is een samenwerking van de woningcorporaties in de gemeenten Apeldoorn, Deventer, Voorst, Zutphen en Brummen.

Inschrijving woningzoekende
Woonstichting De Marken wijst haar vrijkomende huurwoningen toe via Woonkeus Stedendriehoek. Het actuele aanbod van onze huurwoningen vindt u op de website van Woonkeus Stedendriehoek. Dit is een samenwerkingsverband van de woningcorporaties in Deventer, Apeldoorn, Voorst en Zutphen.

Ons bezit
Wij verhuren diverse type woningen in de dorpen Schalkhaar, Diepenveen, Bathmen, Lettele en Okkenbroek. 

Meer informatie, de spelregels en inschrijven
Wilt u zich bij ons inschrijven als woningzoekende of wilt u meer weten over de spelregels? Via https://www.woonkeus-stedendriehoek.nl/ kunt u zich inschrijven en vindt u ook alle andere relevante informatie om voor een huurwoning van De Marken of een van de andere corporaties in aanmerking te komen.

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.