Aangepaste bereikbaarheid n.a.v. het Coronavirus

15 maart 2020

Woonstichting De Marken neemt haar verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. We verzoeken onze huurders en relaties om zoveel mogelijk zaken per telefoon of e-mail te regelen.

Bezoek op afspraak:
Voor bezoek aan ons kantoor vragen wij u om een afspraak te maken.
Heeft u een vraag voor De Marken:

  • E-mail: info@demarken.nl
  • Telefoon: (0570 676125)

De Marken is van maandag tot en met donderdag tussen 08.00 en 12.30 uur telefonisch bereikbaar. (op vrijdag gesloten).

Heeft u een afspraak die niet telefonisch kan?
Sommige dingen kunnen niet via de telefoon. Bijvoorbeeld het tekenen van een huurcontract. In zo'n geval nemen wij vooraf contact met u op. Wij stellen u dan een aantal vragen. Bijvoorbeeld of u op dit moment griep- of verkoudheidsklachten heeft. En of u in een risicogroep valt vanwege uw leeftijd of kwetsbare gezondheid. Op basis daarvan maken wij een maatwerkafspraak met u.

Persoonlijke afspraken met onze medewerkers kunnen worden afgezegd
Had u al een afspraak met één van onze medewerkers? Ook in dat geval neemt de medewerker contact met u op om te bespreken of de afspraak telefonisch kan, of verplaatst moet worden.

Alleen reparaties bij calamiteiten
Reparatieverzoeken worden uitgesteld, we komen alleen langs in geval van calamiteiten, maar

  • Voordat we bij u langskomen, vragen we of u klachten (hoesten, koorts, verkoudheid) heeft of – gezien uw leeftijd of kwetsbare gezondheid – in een risicogroep valt. Is dat zo?
    Dan maken we liever een nieuwe afspraak voor over minimaal 2 weken.
  • Blijkt er toch iemand met verkoudheidsklachten of met een kwetsbare gezondheid in de woning te zijn als onze vakman langskomt?
    Dan vertrekt hij weer en maken we een afspraak voor een later moment.

Reparaties die spoed hebben kunt u altijd bij ons melden: (0570 676125)

Heeft u binnenkort een bezichtiging voor een woning?
Dan bellen we u vooraf met de vraag of u klachten (verkoudheid, hoesten of koorts) heeft of tot de risicogroep behoort gezien uw leeftijd of kwetsbare gezondheid. Is het antwoord ja? Dan maken wij een maatwerkafspraak met u. Dat kan zijn: verzetten van de afspraak, sleutels afgeven of ophalen, iemand in uw plaats laten komen.

Meer informatie
Op de website van het RIVM leest u de laatste ontwikkelingen over het coronavirus in Nederland.

Wij hopen natuurlijk dat het snel weer veilig zal worden, maar voor nu wensen wij u en uw dierbaren veel sterkte en gezondheid toe.

Team De Marken.