De website van Woonkeus Stedendriehoek wordt op 2 november vernieuwd

12 oktober 2021

Op dinsdag 2 november 2021 gaat de nieuwe website van www.woonkeus-stedendriehoek.nl  live. Dit is een verbeterde versie van de huidige website. Het blijft dus herkenbaar voor woningzoekenden. Woningzoekenden kunnen op de website gewoon weer inloggen met hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Daar verandert niets aan. Ook de spelregels voor een woning zoeken veranderen niet.

Met de vernieuwde website kunnen woningzoekenden nog makkelijker een woning zoeken. De woningadvertenties zijn overzichtelijker. Vragen en antwoorden zijn makkelijker te vinden via een uitgebreide kennisbank. Bovendien kunnen woningzoekenden hun inschrijfgegevens beter beheren en weten ze op welke woningen ze kunnen reageren.

Website werkt niet tussen 26 oktober en 1 november 2021
Tussen dinsdag 26 oktober 2021 en maandag 1 november 2021 werken wij aan de overgang naar de nieuwe website. Woningzoekenden kunnen dan niet zoeken naar een woning of reageren op aanbod. Ook kunnen woningzoekenden geen gegevens van hun inschrijving inzien of aanpassen. Vanaf dinsdag 2 november is dit weer mogelijk.